Τρόποι και κόστος αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται αυθημερόν με τις εταιρείες ταχυμεταφορών Πόρτα-Πόρτα (ΕΛΤΑ) και παραδίδονται σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες. Όλα τα προϊόντα του orivatikompotaki.gr υπάρχουν σε επαρκείς ποσότητες. Στις σελίδες των προϊόντων υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητά τους. Εάν ωστόσο κατά την παραγγελία σας, προκύψει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

Σε περιπτώσεις που για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ.) οι συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουν εγκαίρως την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά.

Για αγορές αξίας από 40,00€ και πάνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν έαν η πληρωμή γίνει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή με κατάθεση. Στις παραγγελίες που η αξία τους ανέρχεται ως το ποσό των 39,99€ τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη και είναι 5,00 € κατ' ελάχιστο. Τα παραπάνω κόστη και απαλλαγές εξόδων μεταφοράς, ισχύουν μόνο για αποστολές εντός της Ελληνικής επικράτειας! Για αποστολές εκτός Ελλάδας ισχύουν επιπλέον έξοδα τα οποία διευκρινίζονται κατόπιν επικοινωνίας και ορίζονται ανάλογα με την χώρα παραλαβής.