Επιστροφή / Αντικατάσταση

Όλα τα προϊόντα πριν αποσταλούν ελέγχονται για την άριστη κατάστασή τους. Σε περίπτωση ωστόσο που προκύψει ελαττωματικό προϊόν, το orivatikompotaki.gr αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής και αντικατάστασής του.

Η επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων γίνεται μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή, με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.

Στις αλλαγές σε μεγέθη, χρώματα ή στην αντικατάσταση με άλλο προϊόν η αποστολή γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών επιλογής του πελάτη τις πρώτες 10 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή και τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει ο ίδιος.

Η αλλαγή μη ελαττωματικού προϊόντος και η αντικατάστασή του μπορεί να γίνει μόνο μία φορά. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται δεκτή μόνο τις πρώτες 10 ημέρες από την παραλαβή.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, πλήρη, χωρίς φθορές, με τις ετικέτες τους να μην έχουν κοπεί, μέσα στην αρχική τους συσκευασία, μαζί με όλα τα έγγραφα που παραλήφθηκαν από τον πελάτη και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.

Διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει δεκτή η αντικατάσταση αυτή και επιστρέφεται ξανά πίσω στον πελάτη με δικά του έξοδα. Σε περίπτωση υπαναχώρησης ο πελάτης πιστώνεται στο ποσό της αρχικής αγοράς και για διάστημα 25 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιστροφής, ώστε να προχωρήσει στην αγορά άλλου προϊόντος.

Μετά το πέρας των 25 εργάσιμων ημερών και εφόσον ο πελάτης δεν έχει προχωρήσει σε άλλη αγορά, του επιστρέφεται το ποσό που κατέβαλε εκτός από το συνολικό κόστος μεταφορικών που προέκυψαν.

Συνιστάται η επικοινωνία με το orivatikompotaki.gr πριν από κάθε επιστροφή.

Σημαντικό:

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει αποσταλεί, θεωρείται δεσμευτική η παραλαβή της από εσάς. Έαν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να την παραλάβετε την ημέρα που σας έχουν ειδοποιήσει και χρειάζεστε ολιγοήμερη παράταση ώστε να προϊόντα να παραμείνουν στα γραφεία της ταχυμεταφορικής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

Στην περίπτωση που από δική σας αμέλεια δεν παραληφθεί η παραγγελία σας, θεωρείται δεσμευτική η νόμιμη αποζημίωση από την πλευρά σας προς το κατάστημά μας, των εξόδων αποστολής και επιστροφής που έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με τις χρεώσεις της ταχυμεταφορικής που συνδέονται με την αποστολή και επιστροφή της παραγγελίας σας και αυτά θα εξοφλούνται μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε έναν από τους λογαριασμούς μας.